vrijdag 3 mei 2019

Lepidoliet


Lepidoliet

Sterrenbeeld: Weegschaal
Chakra: 6e
Kleur: Paars
Vindplaats: o.a. Brazilië, Madagaskar, Verenigde Staten


Fysieke, emotionele, geestelijke, psychische en spirituele functie Lepidoliet:

Absorbeert elektromagnetische vervuiling, vermindert emotionele angst, verlicht uitputting en slaapstoornissen, ondersteunt bij het opheffen van verslavingen.

Lepidoliet stemt u af op gedachten en gevoelens uit vorige levens en heeft toegang tot de Akasha-kronieken. Het is zeer nuttig bij het verlichten van stress en helpt bij het stabiliseren van stemmingswisselingen. Het helpt bij het halen van doelen zonder externe hulp, het stimuleert onafhankelijkheid. Het vergemakkelijkt keuzes te maken en richt zich op wat belangrijk is. Lepidoliet zorgt ervoor dat u steviger in uw schoenen staat en u niet door anderen laat beïnvloeden. Het verlicht allergieën, epilepsie, problemen met het zenuwstelsel, het versterkt het immuunsysteem en lost gewichtsproblemen op.


Functie 6e chakra:

De Ajna (voorhoofd- of derde oogchakra), gesitueerd op het voorhoofd, staat voor inzicht, overzicht, waarnemen en bewustworden. Dit chakra zorgt als geestelijk centrum voor oplettendheid en bewustzijn. Het verzorgt de verbinding met de geestelijke wereld en opent de poorten naar intuïtieve kennis en verwijst naar een werkelijkheid die tevoorschijn komt zodra het dualistisch waarnemen van de wereld overstegen wordt en de gedachten tot rust komen. Omdat het voorhoofdchakra de werking van alle endocriene klieren beïnvloedt, is het essentieel voor de gezondheid. Op lichamelijk gebied wordt het verbonden met hypofyse, gezicht, oren, ogen, neus en bijholtes, voorhoofdholtes, centraal zenuwstelsel (hersenen en ruggenmerg).

De affirmaties zijn: ‘Ik zie alles helder’ en ‘Ik sta open voor de wijsheid in mij’.


Sterrenbeeld Weegschaal:

Weegschaal is een luchtteken. Luchtmensen houden van contact met anderen, hebben een nuchtere instelling, zijn nieuwsgierig en steeds op zoek naar nieuwe informatie.

Positieve eigenschappen:
Vriendelijk en zachtaardig
Teder en romantisch
Vredelievend
Houdt van delen
Levenslustig
Hoffelijk
Diplomatisch
Charmant
Sociaal
Beschaafd
Levensgenieter
Optimistisch
Empatisch
Nuchter
Nieuwsgierig
Graag contact met anderen

Negatieve eigenschappen:
Besluiteloos
Te veel wikken en wegen
Veranderlijk
Goedgelovig
Beïnvloedbaar
Saai en timide
Jaloers
Te veel geld uitgeven of gokken
Roddelaar
Te nieuwsgierig


Algemene informatie:

Diverse boeken zijn verkrijgbaar over edelstenen met verschillende informatie. Wat vooral belangrijk is, is dat u voor uzelf bepaalt wat op dat moment goed voor u voelt. Deze informatie die ik verstrek over de edelsteen kunt u zien als een hulpmiddel. Een edelsteen is te gebruiken ter ondersteuning bij genezing en/of bescherming of om een omgeving op een positieve manier te versterken en/of te beschermen.

Bij het gebruik van edelstenen kunnen bepaalde klachten soms eerst verergeren voordat het verbetering oplevert. Het kan ook enkele weken duren voordat u iets merkt van de werking. Mocht u zich zorgen maken of houden de klachten aan raadpleeg dan een huisarts. Wacht daarbij natuurlijk niet te lang als u het niet vertrouwt. Edelstenen zijn geen vervanging van artsen en medicijnen.

“Edelstenen hebben een positieve uitwerking in mijn leven. 

Ik nodig je uit om dit zelf te ervaren. 

Tevens heb ik zelf een boek geschreven, ’De 7 Zegelen - de sleutel naar het leven’, gebaseerd op de 7 chakra’s. 
Voor iedereen die graag meer uit het leven wil halen.” 

Sharon de Vaal

Geen opmerkingen:

Een reactie posten